Yaşlılar Haftası'nda asırlık çınarlarımızın yanındaydık

Eyüpsultan Belediyesi, ilçenin asırlık çınarlarına her fırsatta ziyaretler gerçekleştiriyor, Eyüpsultan’da yalnız olmadıklarını hatırlatıyor.

Eyüpsultan Belediyesi Yaşlılar Haftası’nda da tecrübeleri, bilgelikleri ve varlıklarıyla toplumumuza değer katan yaşlılarımızın yanındaydı.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri ev ziyaretleriye Başkan Deniz Köken’in selamlarını iletip hal ve hatırlarını sordular, talep ve isteklerini not aldılar.

Eyüpsultan Belediyesi, ilçenin asırlık çınarlarına belirli periyodlarda ziyaretler gerçekleştirip, doktor ve hemşire eşliğinde sağlık kontrollerini yapıyor, evde bakım hizmeti de sunmaya devam ediyor.

Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve kişisel bakımlarına destek olmak amacıyla evde temizlik ve berber hizmetleri de veriliyor.