2022 – 2023 Eğitim – Öğretim Sezonu Festivali düzenlendi

Eyüpsultan Belediyesi'nin, ilçede bulunan çocukların ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak, spor yapmalarına imkan tanımak için ücretsiz olarak düzenlediği Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri, Dil Evi ve Spor Okulları’na devam eden öğrenciler için sezon açılışı düzenlendi.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerin düzenlendiği açılışta şarkılar söylendi, Spor Okulları’na devam eden öğrenciler tarafından nefes kesen bir karate gösterisi yapıldı.

Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı açılışta çocuklar şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.

Açılışta ayrıca çeşitli atölye çalışmalarıyla ilgili istasyonlar kuruldu.

Açılışa katılan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken kurulan istasyonlarda yapılan çalışmaları inceledi, çocuklarla birlikte sahne gösterilerini izledi.