Yaz Okulları başlıyor

Eyüpsultan’da gençleri spor, eğlence ve eğitim ile dopdolu bir yaz bekliyor. Eyüpsultan Belediyesi'nin gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Okulları 21 Haziran'da başlayacak.

Eyüpsultan Belediyesi’nin yaz okullarında bilim, spor ve güzel sanat dallarında eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayacak olan öğrenciler, spor, gezi, etkinlik ve atölye çalışmalarıyla keyifli ve bir o kadar da faydalı bir yaz sezonu geçirecekler.

Gençler haftanın 4 günü Gençlik Merkezleri’nde ders görüp 1 gün ise çeşitli etkinliklere katılacaklar. Gençlik Merkezleri ve Bilişim Akademi’de eğitimler 28 Haziran – 6 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Genç Akademi ve Bilişim Akademi’de haftanın beş günü atölye çalışmaları yapılacak.

Bilgi Evi ve Dil Evi’ne gidecek olan çocuklar ise 2 gün kurumlarda ders görüp 2 gün Yaz Spor Okulları’nda bir gün spor, bir gün ise gezi ve etkinliklere katılacaklar. Ali Kuşçu Uzay Evi’nde ise eğitimler 2 temmuz’da başlayacak.

Yaz Spor Okulları’na http://basvuru.eyupsultan.bel.tr/ adresinden online kayıt yaptırılabiliyor.

Kayıt Merkezleri: Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri, Ali Kuşçu Uzay Evi, Robot Okulu ve Alibeyköy Spor Kompleksi

BİLGİ EVLERİ ( 9-15 YAŞ) – (Tüm Bilgi Evleri)

Değerler Eğitimi

Sanat Ve Beceri Atölyeleri,