Toprak Berekettir, Üretim Hazine, Yeşilpınar Bilgi Evi, Organik Ürünler, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

"Toprak Berekettir, Üretim Hazine" sloganı ile yola çıkan öğrenciler, Yeşilpınar Bilgi Evinin bahçesinde oluşturdukları doğal yaşam alanında organik ürünler yetiştiriyor.

Bilgi Evi öğrencileri, bahçede yetiştirdikleri organik ürünleri hediye etmek için Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’i ziyaret etti.

TOPRAĞA SAHİP ÇIKMAYAN TOPLUMLAR GELİŞEMEZ”

Öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Deniz Köken, toprağa sahip çıkmayan toplumların gelişmesinin ve kalkınmasının mümkün olmadığını söyledi ve şöyle devam etti:

“Asıl amacımız zaten vatandaşımızı ve çocuklarımızı toprakla buluşturmaktı. Biz bunu çocukken yaparsak daha çok başarı elde ederiz. Kâinatta ne varsa insana hizmet için yaratılmıştır. O yüzden hayvanlar da toprak da insanlara hizmet etmek için varlar.

Biz onları korumak zorundayız, onları yaşatmak, yeşertmek ve daha verimli hale getirmek zorundayız. Çocuklarımız bunu yapmışlar. Hem çocuklarımızı, hem öğretmenlerini hem de velilerini tebrik ediyorum.”