Yunus Dursun

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü tenis, voleybol, basketbol, karate, okçuluk, atletizm, yüzme ve hentbol gibi farklı branşlardaki takımlarıyla başarıdan başarıya koşuyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, çocukların ve gençlerin bir yandan yaz ve kış spor okullarında gönüllerince spor yapmalarına imkan tanıyor bir yandan da Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü sayesinde spor hayatlarına profesyonel olarak devam etmeleri için olanak sağlıyor.

ŞAMPİYON OKÇU MİLLİ TAKIM KAMPINA GİTTİ

Yunus Dursun da Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü Okçuluk Takımı’nın başarılı sporcularından biri...

Yunus Dursun, Türkiye ikinciliği ve İstanbul şampiyonluğu gibi başarılarının yanı sıra Milli Takım kampına da gitti.

Yunus Dursun, "Türkiye ikinciliğim vardı, yaklaşık bir ay önce de İstanbul şampiyonu oldum. Milli Takım kampına girdim, kampta 10 gün geçirdim. Hedefim Milli Takım’a girip ülkemizi başarıyla temsil etmek. 5,5 yıldır okçuluk sporu yapıyorum. Düzenli olarak haftanın 4-5 günü antrenman yapıyorum. Antrenmanlar yaklaşık 5 saati buluyordu. Bu antrenmanlar sayesinde bu başarıları kazandım. Sporun sosyal olarak da çok faydası oldu. Kulübümüze katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Deniz Köken’e teşekkür ediyorum" dedi.