
Başkan Özmen, Halk Günü buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geliyor
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “Yaşayan ve yaşatan katılımcı bir Eyüpsultan” vizyonuyla düzenlenen Halk Günü buluşmalarında vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını birebir dinliyor. Sıcak, samimi ve şeffaf bir ortamda gerçekleşen bu buluşmalar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Huzurevi sakinleri Bağımsızlık Köyü’nü ziyaret etti
Bağımlılıkla mücadelede örnek bir model olan Bağımsızlık Köyü, bu kez Bahçelievler Huzurevi sakinlerini ağırladı.

Akşemsettin’de minikler için yeni bir başlangıç: Çocuk etkinlik merkezi açılışa hazır
Eyüpsultan Belediyesi, okul öncesi eğitime destek sağlamak ve aileleri desteklemek amacıyla Çocuk Etkinlik Merkezleri’ni yaygınlaştırıyor.

Eyüpsultan’da kaldırımlar geri alınıyor: Zabıta işgallere göz açtırmıyor
Eyüpsultan Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırımları işgal eden malzeme ve düzenlemelere karşı sıkı denetim başlattı.

Eyüpsultan’da emeklilere özel sosyal yaşam alanı: Güzeltepe Emekliler Lokali
Eyüpsultan Belediyesi, yaş almış bireylerin sosyal hayattan kopmadan keyifli vakit geçirebileceği Güzeltepe Emekliler Lokali projesini hayata geçiriyor.

Eyüpsultan’da yaz mesaisi başladı: Altyapı ve üstyapıda yoğun seferberlik
Eyüpsultan Belediyesi, yaz mevsiminin getirdiği elverişli hava koşullarını fırsata çevirerek ilçede kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı.

Eyüpsultan’da temizlik seferberliği: Meydanlar ve sokaklar pırıl pırıl
Eyüpsultan Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü kapsamlı temizlik çalışmalarıyla meydanları, sokakları ve parkları pırıl pırıl hale getiriyor.