23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Eyüpsultan Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği birbirinden coşkulu etkinliklerle kutlandı.

Çocuklar, düzenlenen etkinliklerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu yaşadılar, doyasıya eğlendiler.

OSMANLI PARK’TA MUHTEŞEM ÇOCUK ŞENLİĞİ

Etkinlikler Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in katılımıyla Alibeyköy Osmanlı Park’ta başladı.

Burada düzenlenen etkinlikte sanat atölyeleri kuruldu, şişme oyun grupları ve spor alanları oluşturuldu. Çocuklar kendileri için kurulan sportif etkinlik alanları, oyun alanları, eğitici etkinlik alanları ve sanat atölyelerinde gönüllerince eğlenerek dolu dolu bir bayram yaşadılar.

Osmanlı Park’a kurulan sahnede ise Volkan abi ile kukla gösterisi, jonglör, Hacivat- Karagöz gösterisi, illüzyon gösterisi, Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği kurslara katılan öğrencilerin karate gösterisi ve halk oyunları gösterisi düzenlendi.

Başkan Özmen düzenlenen aktivitelerde çocuklarlar bir araya gelerek sevinçlerini paylaştı.

Osmanlı Park’ta düzenlenen etkinliklerde çocuklar için patlamış mısır, pamuk şeker, macun, şerbet gibi çeşitli ikramlar yapıldı.

DJ PERFORMANSI SERGİLENDİ

Bu arada Osmanlı Park’ta düzenlenen etkinlikte DJ Emun sahne aldı. Dj Emun’un sahne performansı büyük beğeniyle dinlendi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız