Baharyaka Projesi'nin Temeli Atıldı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Baharyaka Eyüpsultan konut projesinin temel atma törenine katıldı.

Temel atma törenine Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’le birlikte, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, Oferka İnşaat ve Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ersin, başkan vekili Yunus Ersin, yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Ersin, genel müdürü Şükrü Özleyen, kentsel dönüşüm mal sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Deniz Köken, kurdela kesimi sonrası kentsel dönüşüm mal sahipleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Kentsel dönüşüm projesi olarak yapılan Baharyaka projesi 6 katlı 27 bloktan meydana geliyor. Toplam 593 konutun yer aldığı proje kapsamında daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 20 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eyüp Baharyaka, bin 700 metrekare sosyal tesise sahip.