Başkan Özmen halk gününde vatandaşları dinledi

Seçim döneminde “yaşayan ve yaşatan katılımcı bir Eyüpsultan” vaadiyle yola çıkan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Halk Gününde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası’nda bulunan Koordinasyon Merkezi’nde ilçe sakinleri ile bir araya gelen Başkan Özmen, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmalarda, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, notlar alan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, vatandaşları istek ve taleplerine göre çözüm üretecek olan ilgili müdürlüklere yönlendiriyor.

Başkan Özmen, 7’den 70’e her kesimden vatandaşın fikir ve önerilerini dile getirdiği, ortak akılla şekillenen daha güzel bir Eyüpsultan için Halk Günlerinde, hemşehrileriyle buluşmaya devam edecek.