Bilgi Evlerimizden LGS'de büyük başarı

Eyüpsultan Belediyesi’nin kaliteli eğitimde fırsat eşitliği sunan Bilgi Evleri, LGS 2024’te (Liselere Geçiş Sistemi) büyük bir başarıya daha imza attı.

Bilgi Evleri’nde eğitim alan 117 öğrenci Anadolu Lisesi, 142 öğrenci Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 56 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi ve 7 öğrenci Güzel Sanatlar Lisesi kazanarak hem ailelerinin, hem de Eyüpsultan’ın gururu oldu.

“ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇEMİZİ GURURLANDIRDI”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen sınavda başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, “Bilgi Evlerimizde LGS’ye hazırlanan öğrencilerimizin başarıları bizleri sevindirdi. İlçemizi gururlandıran gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bilgi Evleri’nde yıl boyunca LGS sınavına girecek öğrencilere destek olmak, sınav tecrübesi kazandırmak, bu sayede sınav stresini azaltmak için bir çok deneme sınavı yapıldı.