Çocuk Sanat Atölyeleri başladı

İlçedeki çocuklar için düzenlediği birbirinden renkli etkinlik ve programlarla yaz tatilini dolu dolu geçirme fırsatı sunan Eyüpsultan Belediyesi’nin Çocuk Sanat Atölyeleri başladı.

Çocukların eğlenceli dakikalar geçirip, yeteneklerini keşfetme ve becerilerini geliştirme imkânı sunan Çocuk Sanat Atölyeleri her cumartesi günü Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde düzenleniyor.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ 6 SANAT ATÖLYESİ

Ebru, Karagöz, çizgi, kâğıt, çini ve çömlek gibi birbirinden renkli ve eğlenceli tüm atölye çalışmalarından çocuklar bir saat boyunca faydalanabiliyor.

24 AĞUSTOS TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

24 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek olan Çocuk Sanat Atölyeleri, 4-8 yaş için 14.00’te, 9-12 yaş için ise saat 15.00’te başlıyor.

Herkesin bir kere yararlanabileceği sanat atölyelerine Eyüpsultanlı Mobil Uygulaması üzerinden veya www.eyupsultan.bel.tr web adresi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor.

Her haftanın kayıtları perşembe günleri saat 11.00’de açılıyor.