Mithat Bülent Özmen

Sözcü Gazetesinden Can Bursalı'ya konuşan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, "Eyüpsultan'a hak ettiği değeri kazandıracağız" dedi.

20 yıldır Eyüpsultan’da oturduğunu, bu nedenle ilçenin sorunlarını da potansiyelini de çok iyi bildiğini söyleyen Dr. Mithat Bülent Özmen, “Eyüpsultan’ı sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Seçim kampanyamızın en başında Eyüpsultan’ın ve Eyüpsultanlılar’ın sorunlarını masaya yatırdık ve bu sorunlar için çözüm üretmeye karar verdik. Her bir alan için somut projeler ürettik ve projelerimiz Eyüpsultanlılar’da karşılık buldu. Eyüpsultan’ın potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu herkesin biliyor aslında. Ama çok uzun yıllar bence iyi yönetilmediği için bu potansiyelin çok gerisinde kalmış. Eyüpsultan’ın ekonomisini canlandırmak böylece refah seviyesini artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek mümkün olacak. Dayanışma, ortak akıl ve liyakate dayalı adil ve demokratik bir yerel yönetime sahip Eyüpsultan’da yaşamanın kader değil şans olacağını herkes anlayacak.

"BEKLENTİ YÜKSEK, ÇOK İŞİMİZ VAR"

Eyüpsultanlılar’a bir söz verdim: Eyüpsultan hak ettiği değere kavuşacak ve Eyüpsultanlılar da bu değişimden en çok yararlanlar olacak. Eyüpsultanlılar bana güvendi ve İstanbul’un en özel ilçesini yönetme yetkisini verdi. Ben tutmayacağım bir söz vermem; verdiğim sözü de tutarım. Hem yapacağımız çok iş var hem de beklenti çok yüksek. Her şeyden önce benim kendimden ve ekibimden beklentim çok yüksek. Dolayısı ile şu an benim aklım, fikrim ve kalbim Eyüpsultan’da. Eyüpsultan için yeni bir dönem başlıyor ve ben bu sürecin öncüsü olacağım için çok heyecanlı ve enerji doluyum.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız