Dünya Gıda Günü'ne özel Dayanışma Çemberi

Eyüpsultan Belediyesi 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında, Tarım 4.0 Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde “Dayanışma Çemberi ve Ortak Akıl Toplantısı” düzenledi.

Ortak akıl ve birlikte çözüm üretme yaklaşımıyla gıdanın geleceğine dair yeni yol haritaları çizilen etkinlikte Fatma Denizci “Yeryüzü Pazarı ve Slow Food Şile Palamut Birliği Deneyimi”ni, Miray Yoldaş Yörük ise “İstanbul’da Mandacılık Deneyimi”ni paylaştı.

Etkinlikte ayrıca, resmi kurum temsilcilerinden sivil toplum kuruluşlarına, yerel üreticilerden konuya ilgi duyan yurttaşlara kadar pek çok katılımcıyla birlikte; güvenilir gıdaya erişim, yerel üretimin güçlendirilmesi ve dayanışma pratiklerinin geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız