ESA Çocuk Etkinlik Merkezi ön kayıtları başladı

ESA Eyüpsultan Belediyesi Akademisi Çocuk Etkinlik Merkezi 2024-2025 ön kayıtları başladı. Ön kayıt için başvurular 6 Eylül Cuma günü saat 13:00'te başlarken, merkez 10 ay boyunca hizmet verecek.

Eylül ayı sonu itibariyle hesaplanan, 1 Ocak 2019 ve 31 Eylül 2020 (4 ve 5 yaş) tarihleri arasında doğan ve Eyüpsultan’da ikamet eden çocuklar için ön kayıt alınacak.

ESA Eyüpsultan Belediyesi Akademisi Çocuk Etkinlik Merkezi'ne ön kayıtlar, 12 Eylül Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek. Ön kayıt yapan çocukların kesin kaydı kura çekiliş yöntemi ile belirlenecek.

VATANDAŞLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

2024-2025 hizmet dönemi için yapılacak başvurularda aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekiyor:

ESA Eyüpsultan Belediyesi Akademisi Çocuk Etkinlik Merkezi'nde servis imkânı bulunmuyor. Aileler, çocuklarının ulaşımını kendi imkânları ile sağlayacak.

ESA Eyüpsultan Belediyesi Akademisi Çocuk Etkinlik Merkezi sabah 08.00-12.00 ve öğlen 13.00-17.00 saatleri arasında yarım gün olarak hizmet veriyor.

ÇOCUKLARIN ÖZEL GEREKSİNİMLERİNİN BELİRTİLMESİ GEREKİYOR

Ailelerin, başvuru yaparken çocukların özel gereksinimlerini belirtmeleri gerekiyor. Ön başvuruların ardından özel gereksinimi olan çocuklar için, alanında uzman meslek personelleri tarafından değerlendirmeler gerçekleştirilecek. Özel gereksinimi olan çocukların programdan yararlanabilecek düzeyde olmalarına karar verilmesi halinde kabul işlemi gerçekleştirilecek.

Merkezde tuvalet eğitimini tamamlamış, bez kullanımını bırakmış ve öz bakım becerilerini kazanmış çocukların kesin kayıt işlemi gerçekleştirilecek. Öz bakım becerileri kazanmamış çocukların kaydı yapılmayacak.

Aile bireylerinde ve ikamet edilen ev içerisinde doktor onaylı ve takipli, kronik veya ağır hastalık bilgisinin beyan edilmesi gerekiyor. Beyan edilen devamlı ve doktor takipli hastalık raporu, değerlendirilecek ve kesin kayıt işlemleri için başvuran kişiye geri bildirim verilecek. Öte yandan merkezde, ilaç takibi yapılmıyor.

Ön kayıtlar Eyüpsultanlı Mobil Uygulaması ve Eyüpsultan Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılırken, detaylı bilgi için 0549 794 73 52 numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız