Eyüpsultan baştan aşağı yenileniyor

Eyüpsultan Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanındaki kaldırımlar boyanıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar daha çok açık alanlarda vakit geçirmeye başladı. İlçede yaşayan vatandaşların daha temiz bir çevrede vakit geçirmelerini sağlamak için Eyüpsultan Belediyesi ekipleri saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BORDÜR, KASİS, KALDIRIM VE TRETUVARLAR BOYANIYOR

Ekipler, çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bulunan ana caddeler, okul civarları ve yaya geçitlerinde bordür, kasis, kaldırım ve tretuvarları boyuyor.

Özellikle kış aylarında yağış ve çamur nedeniyle kirlenen bordür, kasis, kaldırım ve tretuvarların boyama işleminin ardından caddeler daha güzel bir görünüm kazanıyor. Öte yandan boyanan yerler trafik güvenliği açısından sürücüler için uyarı niteliği de taşıyor.

Çalışmalar her gün gerekli görülen farklı bir noktada sürecek.