Eyüpsultan Belediyesi'nden vatandaşlara aşure ikramı

Eyüpsultan Belediyesi, Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayında iki gün boyunca farklı mahallerde ilçe sakinlerine aşure ikramında bulundu. Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen de cuma namazı sonrası Alibeyköy Merkez Camii önünde vatandaşlara aşure ikram etti.

Eyüpsultan Belediyesi 10 Muharrem 1446 Aşure Günü'nde ilçenin farklı yerlerinde vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure ikramları ilk gün saat 14.00’te Alibeyköy Merkez Camii önü ve Kemerburgaz Merkez Camii önünde yapıldı. Öte yandan Güzeltepe Camii önü ve Rami Cuma Mahallesi’nde ve Yeşilpınar Özlem Çarşısı girişinde aşure ikramı yapıldı.

Cuma namazını Alibeyköy Merkez Camii’nde kılan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, namaz çıkışı cami önünde düzenlenen aşure ikram programına geçti.

Başkan Özmen burada vatandaşların Muharrem ayını kutlayarak aşure ikramında bulundu. Aşure ikramı için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Özmen’e teşekkür etti.

İkinci gün ise, saat 21.00’de Eyüp Sultan Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramı yapılacak.