Eyüpsultan'da ulaşım düzenlemeleri sürüyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen tarafından, ilçede ulaşım, trafik ve parklanma gibi konularda yaşanan sorunların çözümü için kurulan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü ekipleri iş birliğinde çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ekipler, bir yandan vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiriyor, bir yandan da sahada yaptıkları çalışmalar sonucu tespit ettikleri eksiklikleri gideriyor.

Vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve ilçedeki ulaşımda yaşanan aksaklıkları en aza indirmek amacıyla yapılan çalışmalarda, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara trafik sirkülasyon levhaları konuluyor.

GÜZELTEPE’DE 5 SOKAK TEK YÖN OLDU

İBB ile gerçekleştirilen ortak çalışma kapsamında Güzeltepe Mahallesi’nde bulunan Orbay Sokak, Metin Sokak, Neşeli Sokak, Arkın Sokak ve Açangül Sokak’ta trafik düzenlemesine gidildi. Yapılan çalışma sonucunda söz konusu 5 sokak tek yön olarak düzenlenirken, gerekli yönlendirme ve trafik levhaları da bölgeye yerleştirildi.

Gerçekleştirilen düzenlemelerle birlikte sokaklardaki trafik akışının daha düzenli ve güvenli hale getirilmesi, araç geçişlerinde yaşanan yoğunluğun azaltılması ve mahalle sakinlerinin ulaşımının kolaylaştırılması hedefleniyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız

Whatsapp
Whatsapp İletişim