Eyüpsultan'ın Tüm Sokakları Temizleniyor, Dezenfekte Ediliyor

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi Koronavirüs salgını nedeniyle başlatılan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler her gün düzenli olarak ilçenin farklı mahallelerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yapıyorlar.

Mahallelerde, cadde ve sokaklar ile kamuya açık alanlar temizleniyor ardından dezenfekte ediliyor.

İlçe sakinlerinin sağlığı korumak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında bugün Nişanca ve Düğmeciler Mahallelerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Her iki mahallede de caddeler, sokaklar, kaldırımlar, bina girişleri tazyikli deterjanlı suyla yıkanarak temizlendi.