Eyüpsultanlılar dev ekranda olimpiyat heyecanını yaşadı

Eyüpsultan Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Olimpiyat tarihinde ilk kez oynadığı yarı final karşılaşmasını dev ekranlardan canlı olarak yayınladı. Eyüpsultanlılar Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları'nı ik farklı noktada kurulan dev ekranlardan izledi.

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya geldi. Olimpiyat tarihinde ilk kez yarı final heyecanı yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın karşılaşmasını Eyüpsultan Belediyesi dev ekranlardan canlı yayınladı.

İKİ FARKLI NOKTADA DEV EKRAN

Karılaşma Eyüpsultan Belediyesi tarafından Eyüpsultan Meydanı’na (Mado önü) ve Karadolap Parkı’na kurulan dev ekranlardan canlı olarak yayınlandı.

Genç yaşlı tüm Eyüpsultanlılar tek yürek oldu, finale çıkmak için İtalya ile mücadele eden Filenin Sultanları’nı dev ekranlar karşısında destekledi.

Olimpiyat heyecanını dev ekranda yaşayan Eyüpsultanlı vatandaşlar, yapılan organizasyonu çok beğendiklerini, komşularıyla birlikte olimpiyat maçı seyretmenin keyfini yaşadıklarını belirterek kendilerine bu hizmeti sağlayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür ettiler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız