Mithatpaşa Mahallesi’ne 50 Araçlık yeni otopark
Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü 50 araç kapasiteli yeni otoparkla bölgedeki park sorununa çözüm getiriyor. Parkta elektrikli araçlar için 6 şarj ünitesi ile 2 engelli araç park yeri de yer alacak.
“Gelenekten Geleceğe Semti Mukaddes” sloganıyla hizmetlerini sürdüren Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İlçeyi adım adım gezerek yerinde tespitlerde bulunan Başkan Özmen, vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda projeleri birer birer hayata geçiriyor.
Bu kapsamda Eyüpsultan’ın önemli sorunlarından biri olan otopark sıkıntısının çözümü için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sokak aralarında gelişi güzel parklanmanın önüne geçmek ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla ilçenin birçok noktasında yeni otopark alanları oluşturuluyor.
ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İÇİN 6 ŞARJ ÜNİTESİ OLACAK
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 3. Ceylan Sokak’ta boş durumda bulunan 1.500 metrekarelik alanda başlatılan otopark çalışmaları devam ediyor. Yapımı süren otopark tamamlandığında 50 araç kapasitesine sahip olacak. Ayrıca alanda elektrikli araçlar için 6 şarj ünitesi ile 2 engelli araç park yeri de yer alacak.
İLÇEDE YENİ OTOPARKLARLA 1000 ARAÇLIK KAPASİTE SAĞLANDI
Öte yandan Eyüpsultan’da otopark sorununun çözümüne yönelik olarak Rami, Göktürk, Nişancı, Topçular, Defterdar, Mithatpaşa ve Merkez mahallelerinde kazandırılan ve düzenlemesi yapılan 7 otopark ile ilçeye toplam 1.000 araçlık kapasite sağlandı.