Nişancı Mahallesi'nde asfalt çalışması

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde aralıksız sürüyor. Bu kapsamda ekipler, Nişancı Mahallesi Samancılar Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir yandan sahada yaptıkları denetimlerde gördükleri aksaklıkları gideriyor, bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

EKİPLER YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için yaz başından beri asfalt çalışmalarına yoğun mesai harcayan ekipler, son olarak Nişancı Mahallesi, Samancılar Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi.