Şeyhülislam Mustafa Efendi Parkı yepyeni görünümüne kavuştu

Eyüpsultanlıları daha düzenli, sağlıklı, yeşil bir ortama ve daha yaşanabilir bir çevreye sahip olmaları için mahallelere renk katan parklarla buluşturmaya devam ediyoruz. Nişancı Mahallesi’nde bulunan Şeyhülislam Mustafa Efendi Parkı, baştan aşağı yenilenerek yepyeni bir görünüme kavuştu.

Her yaştan insanın rahat nefes alabileceği, sağlıklı gelişim için spor alanları, yürüyüş yolları, kültür ve fizik alanları ile donatılan parkları halkın kullanımını açan Eyüpsultan Belediyesi, mevcut parklarda ise yenileme bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Bu kapsamda Nişancı Mahallesi’nde bulunan Şeyhülislam Mustafa Efendi Parkı, baştan aşağı yenilenerek yepyeni bir görünüme kavuştu. Sert zeminleri sökülerek, kauçuk zeminle kaplanan parkın oyun grupları da yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

YAĞLIDERE PARKI’NA YENİ OYUN GRUPLARI

Yeni nesil modern çocuk oyun grupları, dış mekân spor aletleri, oturma alanları ile 7'den 70'e herkese hitap edecek yeşil alanlar oluşturan Eyüpsultan Belediyesi, Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’nda da yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Parkın eskiyen oyun grupları sökülerek yenileri takılarak hizmete alındı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız