Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede dilencilere göz açtırmıyor. Alibeyköy’de yapılan rutin denetimler sırasında ihtiyacım var diyerek et ve tavuk aldıran bir şahıs tespit edilerek zabıta müdürlüğüne götürüldü. Burada şahsın üzerinden çıkan 18 bin 95 TL para ve yaklaşık 60 gram altına el konuldu. Esentepe Mahallesi’nde ise dilencilik yaptığı tespit edilen A.Y. isimli şahsın üzerinde ele geçirilen 6 bin 593 TL paraya el konuldu.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede yaşayan vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmaya aralıksız devam ediyor.

Ekipler geçtiğimiz gün Alibeyköy’de yaptıkları rutin denetimler sırasında, et ve tavuk satan bir firmanın önünde vatandaşlara ihtiyacım var diyerek et ve tavuk aldıran bir şahsı tespit etti. Zabıta ekipleri, başkalarından da para dilenen şahsı yakalayarak zabıta müdürlüğüne götürdü.

ÜZERİNDEN 18 BİN TL PARA VE 60 GRAM ALTIN ÇIKTI

Burada şahsın üzerinde yapılan aramada, dilencilikten kazandığı tespit edilen 18 bin 95 TL para ve yaklaşık 60 gram kesilmiş şekilde yaprak altın çıktı. Şahıs hakkında dilencilikten işlem yapılırken üzerinden çıkan paraya el konuldu.

DİLENCİNİN ÜZERİNDE 6 BİN 593 TL ELE GEÇİRİLDİ

Zabıta ekipleri aynı gün Esentepe Mahallesi’nde yaptıkları denetimler sırasında dilencilik yaptığını tespit ettikleri A.Y. isimli şahsı yakaladı.

Bu şahsı da zabıta müdürlüğü binasına götüren ekiplerin yaptıkları aramada üzerinde 6 bin 593 TL para bulundu. A.Y. hakkında da dilencilikten işlem yapılarak üzerinden çıkan paralara el konuldu.

2 GÜN SONRA TEKRAR YAKALANDI

İlk yakalanmasının ardından iki gün geçtikten sonra A.Y. isimli şahıs bu kez Alibeyköy’de dilenirken zabıta ekipleri tarafından tekrar yakalandı. A.Y.’nin üzerinde yapılan aramada 3 bin 970 TL para bulundu.

A.Y. hakkında tekrar işlem yapılırken üzerinde bulunan paraya el konuldu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız