Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 198. yıldönümü kutlandı

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yıldönümü dolayısıyla Eyüp Sultan Meydanı’nda etkinlik düzenledi. Cuma namazı sonrası düzenlenen etkinlikte, zabıta memurları vatandaşlara lokum, karanfil ve su ikram etti.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yıldönümünde Eyüpsultan’da etkinlik düzenlendi. 1 – 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında, Cuma namazı sonrası düzenlenen etkinlikte, zabıta memurları vatandaşlara lokum, karanfil ve su ikramında bulundu.

Zabıta memurları ikramlar sırasında vatandaşlara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in selamlarını iletti.

İkramlardan alan vatandaşlar da zabıta memurlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.