Başkan Özmen mahalle buluşmalarında verdiği sözleri yerine getiriyor

Mahalle Buluşmalarında ilçedeki komşularıyla buluşup görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, burada gelen talep ve sorunları çözmeye devam ediyor. Eyüp Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle buluşmasında Gülden Kuzgun’un kaldırımlardaki motosiklet parklanmasının önüne geçilmesiyle ilgili talebi kısa sürede yerine getirildi.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla ilçenin tüm mahallelerine giderek vatandaşın görüş ve taleplerini yerinde dinleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, komşularımızın hayatını kolaylaştıran çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Eyüp Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle buluşmasında Merkez Mahallesi Kırkmerdiven Caddesi’nde, yayaların geçişine engel olan kaldırımlardaki motosiklet parklanmasının önüne geçilmesiyle ilgili talepte bulunan Gülden Kuzgun’un bu isteği çok kısa sürede yerine getirildi.

“EKİPLER UYARI LEVHALARI ASARAK BROŞÜR DAĞITTI”

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırımlardaki parklanmanın önüne geçmek amacıyla cadde üzerinde farklı noktalara “Yaya yoluna motosiklet park etmek yasaktır” yazılı uyarı levhaları asarak, broşür dağıttı.

“DUYARLILIĞINDAN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bu isteğinin çok kısa sürede çözüme kavuşturulmasından dolayı Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür eden Kuzgun, duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Mahalle olarak şikâyetimiz çok kısa sürede dikkate alındı. Bu çok güzel bir şey, duyarlılığından dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaya yolunda yürüyüşümüz çok zorlaşmıştı. Mahallemizde engelli vatandaşlarımız var. Onların ulaşımları çok zorlaşmıştı. Gördüğüm kadarıyla güzel tabelalar asılmış; uyarılarda bulunulmuş. Umarım dikkate alınır, biz de yaya olarak rahat bir şekilde ulaşımı sağlarız.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız