Evi yanan vatandaşa Eyüpsultan Belediyesi'nden tadilat desteği

Eyüpsultan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Güzeltepe Mahallesi’nde oturan ve çıkan yangın sonucu evi ağır hasar alan İlknur Toraman’ın evi, belediye ekipleri tarafından baştan aşağı boyandı.

Sağlık hizmetinden, gıda ve eğitim desteğine her yaştan ve her kesimden ihtiyaç sahibi vatandaşa destek veren Eyüpsultan Belediyesi, zor durumda kalan vatandaşların da yanında oluyor.

Bu kapsamda Güzeltepe Mahallesi’nde oturan ve kısa bir süre önce bulaşık makinesinin motorundan çıkan yangın sonucu evi ağır hasar alan İlknur Toraman, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Sibel Aksoy vasıtasıyla Eyüpsultan Belediyesi’yle iletişime geçti.

YANGINDA AĞIR HASAR ALAN EV BAŞTAN AŞAĞI BOYANDI

Toraman’ın talebine anında cevap veren ve harekete geçen belediye ekipleri, ağır hasar alan evdeki yanmış eşyaları dışarı çıkararak evin tüm odalarını baştan aşağıya boyadılar. Kalp hastası olan ve kontrol için hastaneye gittiği sırada evde yangın çıktığı söyleyen İlknur Toraman, “Sabah 07.30’da hastaneye gitmek için evden çıktım. Komşularım acil gelmen gerek diye beni aradılar. Geldiğimde evi yanmış vaziyette buldum. Komşularımda evin anahtarı vardı. Yangına müdahale etmişler ama söndürene kadar ev de, içindeki eşyalar da yanmış” dedi.

“BELEDİYEMİZ HEMEN YARDIMA GELDİ”

Eyüpsultan Belediyesi’ni yardım için aradığında hemen kendisine geri dönüş yaptıklarını belirten Toraman, “Hemen geldiler ve ne yardım gerekiyorsa yapmaya hazırız dediler. Yanan eşyaları evden çıkardılar; evi boyadılar. Beni bu zor durumda yalnız bırakmadıkları için başkanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ben bu kadar hızlı bir geri dönüş beklemiyordum” şeklinde konuştu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız