Belediye ekipleri sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmıyor

Eyüpsultan Belediyesi, sokak hayvanlarının her türlü ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalarına devam ediyor. Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından beslenen dört kedi yavrusunun bakım ve tedavileri Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Sokak hayvanlarının barınma, beslenme, bakım ve tedavi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalarına aralıksız devam eden Eyüpsultan Belediyesi, sokaktaki dostlarımızın sağlıklı yaşam haklarının sağlanması adına gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ediyor.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ EV EDİNDİLER

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü kendine ev edinen ve zabıta ekiplerimiz tarafından beslenen dört kedi yavrusunun bakım ve tedavilerini gerçekleştirdi.

MİNİK DOSTLARIN MUAYENE VE KONTROLLERİ YAPILDI

Muayeneleri ve kontrolleri yapılan yavru kedilerden gözlerinde enfeksiyon tespit edilen minik dostlarımıza damla uygulaması yapıldı.

Ayrıca iç ve dış parazit aşıları yapılan yavru kedilerin tedavileri ve bakımları tamamlandıktan sonra bulundukları ortama bırakıldı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız