Çocuklar için ücretsiz diş muayenesi

Eyüpsultan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Eyüpsultan’da ikamet eden 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için diş sağlığı kontrolleri tamamen ücretsiz olarak yapılıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, Özel Rami Hastanesi işbirliği ile 6 – 12 yaş arasındaki çocukların ağız ve diş sağlığını korumak ve olası sorunları önceden tespit etmek amacıyla iş birliği başlattı. Bu iş birliği kapsamında, Eyüpsultan’da ikamet eden 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için diş sağlığı kontrolleri tamamen ücretsiz olarak yapılıyor.

BELİRLİ TARİHLERDE RANDEVU SİSTEMİYLE

Diş sağlığı kontrolleri belirli tarihlerde ve randevu sistemi ile Rami Cuma Mahallesi Talimhane Caddesi No:13 Rami’de bulunan Rami Hastanesi’nin diş kliniğinde gerçekleştiriliyor.

www.eyupsultan.bel.tr sitesi üzerinden kayıtlarını yaptıran vatandaşların 10.00-16.00 saatleri arasında Rami Hastanesi'nde olması gerekiyor.