Eyüpsultan'da bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda ekipler, Emniyettepe Mahallesi Merdivenli Sokak ile Güzeltepe Mahallesi Yunus Emre Sokak’ta merdiven yapımı, Düğmeciler Mahallesi Yusuf Efendi Çiftlik Sokak’ta bir duvar yapımı gerçekleştirdi. Öte yandan ilçe genelinde, araç trafiğine ters yönden girişleri engellemek amacıyla yapılan kapanların bakım ve onarımları yapıldı.

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri bir yandan sahada yapılan denetimler sırasında tespit edilen aksaklıkların giderilmesi amacıyla çalışmalar sürdürürken, bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor.

Bu kapsamda, ilçenin topoğrafik yapısına uygun bir şekilde düzenlemeler gerçekleştiren ekipler son olarak, vatandaşa kolaylık sağlamak amacıyla Emniyettepe Mahallesi Merdivenli Sokak ile Güzeltepe Mahallesi Yunus Emre Sokak’ta merdiven yapımı gerçekleştirdi. Özellikle dik olan sokaklarda iniş ve çıkışların kolaylaştırılması için yapılan merdivenler vatandaşların beğenisini kazandı.

İLÇE GENELİNDE KAPANLARIN BAKIMI YAPILDI

Ekipler ayrıca ilçe genelinde, araç trafiğine tek yönden kullanıma açık olan sokaklara ters yönden girişleri engellemek amacıyla yapılan kapanların bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi.

Öte yandan gerek görülen yerlerde duvar yapımı çalışmaları da devam ediyor. Belediye ekipleri Düğmeciler Mahallesi Yusuf Efendi Çiftlik Sokak’ta bir duvar yapımı başlattı. Mevcut duvarın tehlike arz etmesi nedeniyle başlatılan çalışmada yeni ve daha dayanıklı bir duvar inşa ediliyor. Eyüpsultan Merkez Mahallesi Zeynep Hatun Sokak’ta ise başlatılan bordür duvar yapımı kısa sürede tamamlandı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız