Eyüpsultan'da uluslararası müzik festivali

Eyüpsultan Belediyesi, ilçe turizmini geliştirecek kültürel etkinliklere ve festivallere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Birçok farklı ülkeden çocuk, genç, yetişkin şarkıcı ve şarkı yazarlarını bir araya getiren Performist 2. Uluslararası Müzik Festivaliyle Eyüpsulan’ı dünyaya tanıtıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, çeşitli ülkelerden çocuk, genç, yetişkin şarkıcı ve şarkı yazarlarını dünya başkenti İstanbul’da bir araya getiren Performist 2. Uluslararası Müzik Festivali’ne ev sahip sahipliği yaptı.

FARKLI COĞRAFYA VE KÜLTÜRLERDEN ŞARKICILAR BİR ARADA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat’ın organizasyonunda Eyüpsultan Belediyesi’nin katkılarıyla, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen festivalde farklı coğrafya ve kültürlerden, farklı dillerdeki yetenekli müzisyenler ve şarkıcılar bir araya geldi.

13 ÜLKEDEN 43 ŞARKICI YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

Jürisi uluslararası festival başkanları ve profesyonel müzisyenlerden oluşan festivalde 13 ülkeden 43 şarkıcı; çocuk, küçükler, genç ve yetişkin olmak üzere performans, en iyi şarkı, pop hitler kategorilerinde yarıştı.

Öte yandan festivalin katılımcıları boğaz turu yaparak İstanbul’un en önemli yerlerini ziyaret ederek, şehrin zengin tarihi ve kültürüyle de tanışma fırsatı buldu.

FİNAL GECESİ CEMAL REŞİT REY KONSER SALONU’NDA

Üç gün süren ve birbirinden yetenekli genç sanatçıların performansları ile katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunduğu festivalin final gecesi ise 6 Ağustos Pazartesi günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız