Eyüpsultan'a yeni parklar kazandırıyoruz

Eyüpsultan Belediyesi daha düzenli, sağlıklı ve yeşil bir Eyüpsultan için komşularımızı yeni parklarla buluşturuyor. Bu kapsamda Kemerburgaz’da yapımına başlanan 955 metrekare alana sahip yeni parkta basketbol sahası, 7 – 14 yaş grubu için 141 metrekare çocuk oyun alanı, 10’lu fitness grubu ve oturma alanları bulunuyor.

Komşularımızı daha yaşanabilir bir çevreye sahip olmaları için mahallelere renk katan, çocukların yüzlerini güldüren parklarla buluşturmaya devam ediyoruz.

KEMERBURGAZ’A YENİ PARK

Yeni nesil modern çocuk oyun grupları, dış mekân spor aletleri, yürüyüş yolları ve oturma alanları ile 7'den 70'e herkese hitap eden yeşil alanlar oluşturan Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz’da yeni bir parkın daha yapımına başladı.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri 955 metrekare alana sahip parkta basketbol sahası, 7 – 14 yaş grubu için 141 metrekare çocuk oyun alanı, 10’lu fitness grubu ve oturma alanları bulunuyor.

HER ŞEY DAHA YEŞİL BİR EYÜPSULTAN İÇİN

Yeşil Eyüpsultan’ı oluştururken mahallelerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak her biri özenle hazırlanan parklar, toplumsal etkileşimi artırarak mahallelerin sosyal dokusunu güçlendiriyor. Öte yandan mahalle sakinlerine keyifli vakit geçirebilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ortamlar sunuyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız