Eyüpsultan'daki okullarda temizlik seferberliği

Eyüpsultan Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasına sayılı gönler kala, ilçedeki okullarda temizlik seferberliği başlattı.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından oluşturulan 20 kişilik temizlik ekibi, öğrencilerin eğitimlerini daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda sürdürebilmesi için ilçede bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 75 okulda temizlik yapıyor.

Özellikle çocukların başarısı ve sağlığı açısından çok büyük önem taşıyan temizlik çalışmalarında okullar en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle temizleniyor.

Sınıflar, koridorlar, tuvaletler, merdivenler detaylı bir şekilde temizlenerek yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

12 GÜNDE BİR TEMİZLİK YAPILACAK

Öte yandan devam eden süreçte, okulların temizliği görevli personel tarafından periyodik olarak 12 günde bir yapılacak.