Mahalle Buluşmaları'nda komşularımızla bir araya geliyoruz

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “Mahalle Buluşmaları”nda ilçedeki komşularıyla buluşarak görüş, öneri ve taleplerini dinleyecek.

İlçede yaşayan vatandaşların sorunlarını, görüş ve önerilerini yerinde dinleyip çözüm üretmeyi hedefleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Mahalle Buluşmaları’nda komşularıyla bir araya gelecek. Başkan Özmen, her hafta farklı bir mahallede düzenlenecek olan Mahalle Buluşmaları’nda sorunları yerinde görecek.

Etkinlikte ilçe sakinleriyle bir araya gelerek yüz yüze yapılacak görüşmelerde talep ve önerileri dinleyecek olan Başkan Özmen, sorunlara da vatandaşlarla birlikte ortak çözümler üretecek.

İLK BULUŞMA RAMİ BİR NEFES PARKI'NDA

Bu kapsamda ilk buluşma 23 Ağustos 2024 Cuma günü Rami Cuma Mahallesi ve Rami Yeni Mahalle sakinleri ile düzenlenecek.

Başkan Özmen, Bir Nefes Parkı’nda gerçekleşecek Mahalle Buluşması’na tüm mahalle sakinlerini davet ediyor.