Karadeniz'in meşhur lezzetleri Yağlıdere Sosyal Tesisleri'nde

Eyüpsultan Belediyesi’ne ait sosyal tesisler sadece Eyüpsultanlıların değil İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor. Yeşilpınar’da hizmet veren Yağlıdere Sosyal Tesisleri’nde Karadeniz mutfağının en meşhur lezzetleri misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Rami Sosyal Tesisleri, Emniyettepe Sosyal Tesisleri, Yağlıdere Sosyal Tesisleri, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri, Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri ve Ensari Konağı Tesisleri; misafirlerini Türk, Osmanlı ve dünya mutfağının birbirinden lezzetli yemekleriyle buluşturuyor.

YÖRESEL YEMEKLERİ DENEYİMLEME FIRSATI

Sakin ve huzurlu ortamları, uygun fiyat politikasıyla misafirlerine alternatif lezzetler sunan sosyal tesislerde vatandaşlar yöresel yemekleri de deneyimleme fırsatı buluyor.

Yeşilpınar’da hizmet veren Yağlıdere Sosyal Tesisleri’nde zengin bir yeme içme kültürüne sahip Karadeniz mutfağının en meşhur lezzetleri misafirlerin beğenisine sunuluyor.

KARALAHANA ÇORBASINDAN MIHLAMAYA EN MEŞHUR LEZZETLER

Tesis, Karadeniz mutfağı denince ilk akla gelen yemekler arasında bulunan Karalahana Çorbası, Karalahana Sarması, Kuru Fasulye, Mıhlama, Mısır Ekmeği, yörenin meşhur kavurması gibi en bilindik lezzetleri misafirleriyle buluşturuyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız