Eyüpsultan'da okullar yeni eğitim dönemine hazır

Eyüpsultan Belediyesi 2024 – 2025 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında okullarda boyama çalışmaları başlattı. Önceden tespit edilen okullarda sınıf ve koridor duvarlarıyla tavanları ekipler tarafından titizlikle boyanıyor.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda boyama çalışması yapıyor.

SINIF VE KORİDOR DUVARLARIYLA TAVANLARI BOYANIYOR

Önceden tespit edilen, boya badana gerektiren okulların sınıf ve koridor duvarlarıyla tavanları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından boyanıyor.

Yapılan çalışmalarla okullar daha kullanışlı, modern bir görünüme kavuşurken öğrencilerin daha hijyenik, sağlıklı ve ferah ortamlarda eğitim öğretim dönemine başlaması hedefleniyor.