Mahalle Buluşmaları'nda Yeşilpınarlı komşularımızı dinledik

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “Mahalle Buluşmaları”nda ilçedeki komşularıyla buluşarak görüş, öneri ve taleplerini dinliyor. Bu kapsamda Yağlıdere Parkı’nda Yeşilpınar sakinleriyle bir araya gelen Başkan Özmen, “Biz burada bir ailenin parçası olarak dertleşeceğiz. Sıkıntıları konuşacağız ama umudu da konuşacağız, geleceği de konuşacağız” dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, her hafta farklı bir mahallede düzenlenen Mahalle Buluşmaları’nda sorunları yerinde görüyor, vatandaşları dinleyerek sorunlara yerinde çözüm üretiyor.

Başkan Özmen, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Yağlıdere Parkı’nda Yeşilpınar sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarının de katıldığı programda Başkan Özmen, bunun bir dertleşme toplantısı olduğuna, dertleri, sıkıntıları beraber dinleyerek çözüm arayacaklarına dikkat çekti.

“BU BİR DERTLEŞME TOPLANTISI”

Başkan Özmen, toplantıda sıkıntıların yanında umudun da konuşulacağını belirterek “Bu, bir arada olacağımız bir toplantı. Ne kadar derdimiz, sıkıntımız, talebimiz varsa burada rahat rahat konuşacağız. Kimler dertleşir? Dostlar dertleşir, aile bireyleri dertleşir. Biz de burada bir ailenin parçası olarak dertleşeceğiz. Sıkıntıları konuşacağız ama umudu da konuşacağız, geleceği de konuşacağız. Bakın burada çocuklarımız da var. Umudumuz onlar. Dolayısıyla çocuklarımız için, birlikte nasıl daha güzel bir Yeşilpınar var edebiliriz onu konuşacağız” ifadelerini kullandı.

“YEŞİLPINAR’DA YAKLAŞIK 40 BİN NÜFUSUMUZ VAR”

Eyüpsultan’ın Haliç’ten başlayıp Karadeniz’e kadar 424 kilometrekare büyüklüğü olan bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Özmen, “Bu büyüklükte olan ilçe içinde en kalabalık nüfusa sahip mahallelerden biri Yeşilpınar’dır. Yeşilpınar’ın büyüklüğüne baktığınızda 1.2 kilometrekare içerisinde. Burada 38 bin, yaklaşık 40 bin nüfusumuz var. 10 binin üzerinde hane var. 40 nüfus, 10 binin üzerinde hane çok önemli. Bu nüfusun bulunduğu yerde elbette sorunlar olacak. Bu sorunları çözmek için biz de başkan yardımcılarımızla, yönetici arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle, muhtarımızla sizin yanınızda olacağız. Sizi dinleyeceğiz, dertleri, talepleri alacağız. Ben özellikle annelerden, çocuklardan, emeklilerimizden duymak istiyorum. Biz belediye olarak şu anda, burada neye ihtiyaç var, neye yok biliyoruz. Ama sizden duymak bizim için çok değerli. Çünkü siz sorunla beraber çözümü de söyleyeceksiniz. Böyle çözün diyeceksiniz, biz de öyle çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

“BU TOPLANTILARI DAHA ÇOK YAPACAĞIZ”

Her gün daha fazla sahada olacağını söyleyen Başkan Özmen, sözlerine şöyle devam etti:

“Olabildiğince yanınızda olacağım, mahallenize, sokağınıza geleceğim. Seçimden bu yana sahadayız, sokaklardayız, caddelerdeyiz. Her gün daha fazla göreceksiniz. 2 binin üzerinde sokağı olan bir Eyüpsultan’dan söz ediyoruz. Beni görmeniz, dertleşebilmemiz için bu toplantıları daha çok yapacağız, bu toplantılarda bir araya geleceğiz. Bu toplantılar çok değerli. Çünkü yüz yüze görüşeceğiz, siz bize sorularınızı soracaksınız, sonraki toplantılarda da hesap soracaksınız.”

BAŞKAN ÖZMEN’İN KONUŞMASI İŞARET DİLİ İLE ANLATILDI

Öte yandan Başkan Özmen’in konuşması, işitme engelli vatandaşların da anlayabilmesi için, işaret dili ile de anlatıldı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız