Mobil Çözüm Noktası Eyüpsultan'ın mahallelerinde

Eyüpsultan Belediyesi Mobil Çözüm Noktası mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yerinde dinliyor. İlk ziyaretini Nişancı Mahallesi’ne gerçekleştiren Mobil Çözüm ekibi, mahalle sakinlerinin sorunlarının çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlüklerine iletilmek üzere rapor hazırladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla hizmete aldığı Mobil Çözüm Noktası, mahallelerde komşularımızla buluşarak sorunlarına çözüm üretiyor.

İLK ZİYARET NİŞANCI MAHALLESİ’NE

Mahallelerde yaşayan vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını çözüme kavuşturmayı hedefleyen Mobil Çözüm Noktası, ilk ziyaretini Nişancı Mahallesi’ne yaptı.

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Mobil Çözüm ekibi, Nişancı Mahallesi sakinlerinin öneri ve şikâyetlerini dinleyip not alarak sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlüklerine iletilmek üzere rapor hazırladı.

STRATEJİK PLAN ANKET ÇALIŞMASI YAPILDI

Ayrıca ortak akılla şekillenecek daha güzel bir Eyüpsultan için vatandaşların fikir ve önerilerinin alındığı Stratejik Plan Anket çalışması da yapıldı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız