Parklarımız yeni görünümlerine kavuşuyor

Eyüpsultan Belediyesi komşularının daha düzenli, sağlıklı, yeşil bir ortama kavuşturmak için çalışmaya devam ediyor. Yeşilpınar Bölge Parkı’nda ve Yeşilpınar Bilgi Evi önünde bulunan Şehit Şerife Bacı Parkı’nda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Belediyesi her yaştan insanın rahat nefes alabileceği, spor alanları, yürüyüş yolları, kültür ve fizik alanları ile donatılan parkları halkın kullanımına açıyor. Öte yandan mevcut parklarda ise yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

YEŞİLPINAR BÖLGE PARKI YENİLENDİ

Bu kapsamda Yeşilpınar Bölge Parkı’nda ve Yeşilpınar Bilgi Evi önünde bulunan Şehit Şerife Bacı Parkı’nda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştirildi. Yeşilpınar Bölge Parkı’nda vatandaşların daha konforlu bir şekilde spor yapmalarını sağlamak amacıyla yürüyüş yolları yenilendi. Çim seriminin yapıldığı ve yeni oyun gruplarının eklendiği parkta, kent mobilyalarının da bakım ve boyama işleri yapıldıktan sonra çalışmalar tamamlanacak.

ŞERİFE BACI PARKI YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Kurtuluş Savaşı’nın Türk kadın kahramanlarından Şerife Bacı’nın ismini taşıyan Şehit Şerife Bacı Parkı’nda ise çalışmalar devam ediyor. Zemini, spor aletleri, oyun grupları, kent mobilyaları ve yeşil alanları yeniden yapılan park, çalışmaların sona ermesi ile yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız