Kadınlara özel ‘Boğaz Gezileri' başladı

Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul’un kalbi Eyüpsultan'dan boğazın eşsiz güzelliklerine uzanan Boğaz Gezileri’ni başlattı. İlçede ikamet eden kadınlara yönelik düzenlenen geziler hafta içi her gün yapılacak.

Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Boğaz Gezileri başladı. İki hafta boyunca hafta içi her gün kadınlara özel düzenlenecek gezilerde, katılımcılara simit ve meyve suyu ikramı yapıldı.

VAPUR GEZİSİNE YOĞUN İLGİ

Geziye Eyüpsultanlıların ilgisi yoğun olurken, Eyüpsultan İskelesinden vapura binen kadınlar ve çocuklar yaklaşık iki saat süren gezi boyunca boğazın keyfini doyasıya çıkardı. Öte yandan katılımcılar vapurda çalan müzikler eşliğinde oynayarak eğlendi.

KAYIT YAPTIRMAK ZORUNLU

Kayıt yaptırmanın zorunlu olduğu Boğaz Gezisi’nde vapur saat 13.00'te Eyüpsultan İskelesi’nden hareket ediyor. Vatandaşların en geç 12.30'da Eyüpsultan İskelesi'nde olması gerekiyor.

Ayrıca 13 yaşından büyük erkek çocuklar geziye katılamazken, 13 yaşından küçük çocuklar için de kayıt zorunlu.

Boğaz gezilerine katılmak isteyen komşularımız, Eyüpsultan Belediyesi web sitesi üzerinden kayıt oluşturabilirler.