Rahmi Koç'tan Galeri Eyüpsultan'a ziyaret

Koç Holding Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç, Galeri Eyüpsultan’da açılan "Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisini ziyaret etti. Sergilenen eserler ve Galeri Eyüpsultan’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Koç, sanatsal faaliyetlere sağladığı katkı için Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür etti.

Eyüpsultan Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve sanatseverlerin uğrak noktası haline gelen Galeri Eyüpsultan, birbirinden seçkin sergilere ev sahipliği yaparak önemli konukları ağırlıyor. Son olarak Galeri Eyüpsultan’da açılan "Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" adlı sergiyi Koç Holding A.Ş. Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç ziyaret etti.

GALERİ EYÜPSULTAN’DA YAPILAN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Rahmi Koç, koleksiyoner Mustafa Taviloğlu'nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden oluşan sergiyi ziyareti sırasında sergilenen eserler ve Galeri Eyüpsultan’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

BAŞKAN ÖZMEN’E TEŞEKKÜR

Ziyaret sonrası sergiyi çok beğendiğini belirten Koç, sanata ve sanatçıya verdiği destekler, sanatsal faaliyetlere sağladığı katkı nedeniyle Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür etti.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız