Yağlıdere Parkı yepyeni yüzüyle komşularımızla buluştu

Eyüpsultan belediyesi daha yeşil ve yaşanabilir bir çevre için ilçe sakinlerini birbirinden renkli parklarla buluşturmaya devam ediyor. Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’nda gerçekleştirilen bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanarak yepyeni bir görünümle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Eyüpsultanlıların daha düzenli, sağlıklı, yeşil bir ortama ve daha yaşanabilir bir çevreye sahip olmaları için çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, vatandaşları mahallere renk katan parklarla buluşturmaya devam ediyor.

Beton yığınları içerisinde bunalan her yaştan insanın rahat nefes alabileceği, sağlıklı gelişim için spor alanları, yürüyüş yolları, kültür ve fizik alanları ile donatılan parkları halkın kullanımını açan Eyüpsultan Belediyesi, mevcut parklarda ise yenileme bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’nda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştirildi. Parkta oyun grupları ve spor aletleri yenilendi. Sert zeminlerde tadilat çalışmaları, çöp kutularında ve kent mobilyalarında ise bakım ve boyama işleri yapıldı.

Çim seriminin de yapıldığı park, çalışmaların tamamlanması ile yepyeni bir görünüme kavuşarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız