Yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi yardımı

Eyüpsultan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi yardımı yapılıyor.

Evde temizlik hizmetinden berberlik hizmetine, hasta yatağından, evde fizik tedaviye kadar her yaştan ve her kesimden ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet üreten Eyüpsultan Belediyesi, yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi yardımı yapıyor.

HASTA BEZLERİNİN DAĞITIMI 2 AYDA BİR YAPILIYOR

Eyüpsultan Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri birimi, ilçe sınırları içinde doktor raporu ile hasta bezi kullanma durumunda olan hasta ve hasta yakınlarının yükünü hafifletmek ve süreçlerine destek olmak için 2 aylık periyotlarla yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi desteği veriyor.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri birimi personeli, vatandaşların oldukça maliyetli olan bu medikal ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürerek ücretsiz olarak teslim ediyor.

VATANDAŞLAR VERİLEN DESTEKTEN ÇOK MEMNUN

Hasta bezi paketlerini teslim alan vatandaşlar Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür ederek, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: “Allah Mithat başkanımızdan razı olsun. Bu medikal ürünler çok pahalı olduğu için maddi olarak da bizi çok rahatlatıyor. Kapımıza kadar getiriyorlar. Bu desteğin devam etmesini istiyoruz.”

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri birimi ilçe sınırları içinde yaşayan 312 kişiye hasta bezi desteği veriyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız