Bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında son olarak Kemerburgaz’da bir cadde, iki sokağı asfaltladı.

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri her gün ilçenin farklı bir noktasında hasarlı olan, sürücüler ve vatandaşlar açısından sorun teşkil eden noktalarda asfaltlama çalışması yapıyor. Yapılan çalışmalarla cadde ve sokaklar asfaltlanarak yenileniyor.

ÇALIŞMALAR İBB İLE KOORDİNELİ İLERLİYOR

Ekipler ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda İBB ekipleriyle koordineli olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Asfaltlama çalışmaları bu kez Kemerburgaz’da devam etti. Ekipler, Kemerburgaz’da bulunan Fatih Caddesi, Okul Sokak ve 4. Kanarya Sokak’ta asfaltlama çalışması yaptı. Asfaltlama öncesi cadde ve sokaklarda bulunan mevcut asfalt kazılarak zemin, yeni asfalt serimine uygun hale getirildi.

Ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı. Cadde ve sokaklar baştan sona asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız