T.C.
Yazı İşleri Müdürlüğü

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI İLANI
2022 YILI ARALIK AYI

Eyüpsultan İlçe Belediye Meclisi 5393 sayılı yasanın 20. maddesi gereğince 8. seçim dönemi 4. Toplantı döneminde yapacağı 2022 yılı Aralık ayı Meclis toplantısının birinci birleşimini, aşağıda gündemde yazılı işleri tetkik ve karara bağlamak üzere 05.12.2022 Pazartesi günü saat: 15.00’te Eyüpsultan, Nişanca Mahallesi, Eyüp Sultan Bulvarı, No: 72 adresinde bulunan Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda yapacaktır.

Eyüpsultan Belediye Meclisi Sayın Üyelerinin yukarıda belirtilen gün ve saatte Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak olan Belediye Meclis toplantısında hazır bulunmaları hususunu,

Saygılarımla rica ederim.

Deniz KÖKEN

GÜNDEM :

1. Sokak adı verilmesi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  2. Üst Yönetici Ataması (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü)
  3. ATM Platformları Kiralama (İşletme Müdürlüğü)
  4. Bilgi İşlem Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliğinin Güncellemesi ve Alt Birim Eklenmesi(İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü)
  5. Boş Kadro Unvan Derece Değişikliği (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürüğü)
  6. Genç Eyüpsultan Mobil Uygulaması Kullanıcıları İçin Sosyal Tesislerde Uygulanacak İndirim Oranının Belirlenmesi (İşletme Müdürlüğü)
  7. Kot Belirlenmesine İlişkin Plan Değişikliği Hk.(Plan ve Proje Müdürlüğü)