ESİM istihdam sağlamaya devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi, ilçede yaşayan vatandaşların istihdamına katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi ev sahipliğinde İBB İstihdam Ofisi iş birliğiyle, İstanbul Havalimanı’nda bulunan kurumsal bir firmaya personel alımı için mülakat düzenlendi.

İlçede yaşayan vatandaşların istihdam edilmesi için iş arayanlarla işverenleri bir araya getiren Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi (ESİM), İBB İstihdam Ofisi iş birliğiyle İstanbul Havalimanı’nda bulunan kurumsal bir firmaya personel alımı için mülakat düzenledi.

ADAYLARA İNGİLİZCE SINAVI VE MÜLAKAT

Vardiyalı çalışabilecek; B2 ve üzeri İngilizce bilen, en az lise mezunu 'Vize Pasaport Personeli' alımı için adaylar önce İngilizce sınavına tabi tutuldu.

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen sınavda başarılı olan adaylarla firma yetkilileri İngilizce mülakat yaptı.