Kamp ateşi gençler için yandı

Eyüpsultanlı gençler her yıl 12 Ağustos’ta kutlanan “Dünya Gençlik Günü”nde düzenlenen özel etkinlikte bir araya geldi. Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen programda bir araya gelen gençler, kamp ateşi etrafında halay çekip horon teperek eğlendi.

Eyüpsultan Belediyesi, her yıl 12 Ağustosta gençlerin toplumdaki önemini ve rollerini vurgulamak, , katkılarını ve refahlarını desteklemek için dünya genelinde kutlanan “Dünya Gençlik Günü”nde çok özel bir etkinlik düzenledi.

DJ PERFORMANSIYLA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen programda bir araya gelen Eyüpsultan’ın gençleri, DJ performansıyla gönüllerince eğlendi. Kamp ateşinin etrafında halay çekip, horon tepen gençler unutulmaz bir yaz gecesi yaşadı.

Sucuk ekmek ve sınırsız çay ikramlarının da yapıldığı etkinlikte, gençler kısa süreli de olsa kampı deneyimleme fırsatı buldu.