Medikal malzeme yardımlarımız devam ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışı ile komşularımızdan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi, yatalak ve bakıma muhtaç hastalara medikal malzeme desteği veriyor.

Her yaştan ve her kesimden vatandaşa hizmet üreten Eyüpsultan Belediyesi, yatalak ve bakıma muhtaç hastalara hasta karyolası, manüel tekerlekli sandalye, akülü tekerlekli sandalye, koltuk değneği, wolker (yürüteç) vb. medikal malzeme yardımı yapıyor.

HASTALARIN TALEPLERİ EN KISA SÜREDE YERİNE GETİLİYOR

Sosyal Ekonomik Destek (SED) birimi tarafından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra uygun görülen hastaların talepleri en kısa sürede yerine getiriliyor. Olumlu sonuçlanan başvurularda talep edilen medikal malzeme mevcutta olduğu takdirde en kısa zamanda başvuru sahibinin evine kadar götürülerek ücretsiz teslim ediliyor.

HASTA YATAKLARI EVLERE KADAR GÖTÜRÜLÜP KURULUYOR

Bu kapsamda hasta ve hasta yakınlarının yükünü bir nebze de olsa hafifletmek amacıyla Engelli ve Yaşlı Hizmetleri birimi personeli hasta yataklarını evlere kadar götürerek kurulumunu yapıyor. Evde hasta yatağının montajını yapan personel sonrasında kumandalı yatakların kullanımını anlatarak vatandaşlara yardımcı oluyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız