Üniversite öğrencilerine ücretsiz iftar ikramı

Eyüpsultan Belediyesi bu sene Eyüpsultan'da ikamet eden üniversiteli gençlere iftar ikramında bulunacak.

Öğrenciler bu hizmetten faydalanmak için öncelikle https://www.eyupsultan.bel.tr/tr/main/iftar adresinden başvuruda bulunacak.

Ramazan ayı boyunca her günün kayıt ekranı, bir önceki gün saat 15:00'te açılacak, ertesi gün 14:00'e kadar kayıtlar devam edecek.

İFTAR YEMEĞİNDEN HER GÜN KAYIT YAPTIRIP ALABİLECEKLER

İkram tek bir günle sınırlı olmayacak, öğrenciler iftardan her gün kayıt yaptırarak yararlanabilecekler.

Her başvuru bir kişilik olacak.

Öğrenciler kayıt yaptırdıktan sonra onay SMS'i gelecek.

YEMEKLERİNİ OSMANLI PARK’TA BELEDİYE STANDINDAN ALACAKLAR

Öğrenciler iftar yemeklerini, iftara 45 dakika kala, Alibeyköy Osmanlı Park'ta kurulan Ramazan Çarşısı’ndaki Eyüpsultan Belediyesi standından alacaklar.

ÜNİVERSİTE KİMLİK KARTI ZORUNLU

İftarı alırken yanınızda Üniversite Kimlik Kartınızı getirmeyi unutmayın, zorunludur.