Belediye Meclisinin 15.04.2024 tarihinde yapılan 9. seçim dönemi 1. toplantı dönemi Nisan ayı Meclis Toplantısının 1. birleşim gündeminin 4. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 05.04.2024 tarih ve 177078 sayılı yazısı Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

BAŞKANLIK MAKAMINA

“Üyesi bulunduğumuz Tarihi Kentler Birliği’ ne Belediyemizi temsilen Meclisimizce 1 asil, 1 yedek meclis üyesinin seçilmesi hususunda karar alınmak üzere yazımızın Belediye Meclisine havalesini arz ederim.”

Bu konuda yapılan izahat ve müzakereler neticesinde;

Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 05.04.2024 tarih ve 177078 sayılı yazısına istinaden Tarihi Kentler Birliği’ ne Zübeyr AKAY, Abdülnaser ŞİMŞEK asil üye olarak, Mürsel YÜKSEK, Cevdet YILDIZ yedek üye olarak aday olarak önerildi.

Yapılan gizli oylama neticesinde;

Zübeyr AKAY 24 oy alarak asil üye, Mürsel YÜKSEK 24 oy alarak yedek üye seçilmişlerdir.