Belediye Meclisinin 15.04.2024 tarihinde yapılan 9. seçim dönemi 1. toplantı dönemi Nisan ayı Meclis Toplantısının 1. birleşim gündeminin 5. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğünün 05.04.2024 tarih ve 177086 sayılı yazısı Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

BAŞKANLIK MAKAMINA

“Üyesi bulunduğumuz Marmara Belediyeler Birliği’ ne Belediyemizi temsilen Meclisimizce 2 asil, 1 yedek meclis üyesinin seçilmesi hususunda karar alınmak üzere yazımızın Belediye Meclisine havalesini arz ederim.”

Bu konuda yapılan izahat ve müzakereler neticesinde;

Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 05.04.2024 tarih ve 177086 sayılı yazısına istinaden Marmara Belediyeler Birliğine Metin AKINCI, Ebru Demir ASLAN, Muhammet ÇAKIR, Bayram Ali ÖZASLAN asil üye olarak, Arzu ALTUNAY, Cengiz ÇUP yedek üye olarak önerildi.

Yapılan gizli oylama neticesinde;

Metin AKINCI 24 oy, Ebru Demir ASLAN 24 oy alarak asil üye olarak, Arzu ALTUNAY 22 oy alarak yedek üye olarak seçilmişlerdir.